Finn en frilanser

For oppdragsgivere

I Frilanskatalogen finner du enkelt den frilanseren du trenger til ditt journalistiske oppdrag. Medlemmer i NJ arbeider på grunnlag av retten til fri informasjon og hensynet til faglig integritet i samsvar med Vær Varsom- og Tekstreklameplakaten.

Viser 1-10 av 60 frilansere tilfeldig sortert

Navn Yrkestittel Bosted
Ingeborg Eliassen Journalist Tyskland Vis mer info
Cornelia Koppang Henriksen Journalist Oslo, Norge Vis mer info
Hogne Bø Pettersen Frilanser Møre og Romsdal Vis mer info
Synnøve Nyheim Journalist Odda Vis mer info
Karoline Forselius Frilansjournalist, Fotograf Bergen Vis mer info
Brynhild Steine Journalist Voss Vis mer info
Oddrun Midtbø Journalist Sogn og Fjordane Vis mer info
Lars Åke Andersen Fotograf, frilansfotograf, journalist, fotojournalist Troms Vis mer info
Hanna Kristin Hjardar Fotojournalist Oslo Vis mer info
Kjerstin Gjengedal Journalist Amsterdam, Nederland Vis mer info
Forrige 1 3 4 5 6

For frilansere

Frilanskatalogen er et gratis tilbud til deg som er medlem av Norsk Journalistlag Frilans. Her kan oppdragsgivere lett finne frem til deg. Du kan endre og oppdatere din profil så ofte du ønsker det.

Hva er en frilanser?

En frilanser er en journalist som driver som selvstendig yrkesutøver, og ikke er fast tilknyttet en bestemt redaksjon. Du kan hyre en frilanser til et eller flere oppdrag, på timebasis eller til et fast honorar. Du kan lese mer på NJs nettsted.

Hva koster en frilanser?

En frilanser forhandler selv prisen på sitt arbeid. På NJs frilanskalkulator kan man beregne priser basert på lønnsnivået blant ansatte i mediebransjen. Frilanskalkulatoren har erstattet de tidligere frilanssatsene.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans