Kort om meg

Frilansreporter med base i Berlin og iblant Stavanger. Rapporterer om Europas skjeve gang og andre pågående omveltninger - skriftlig og i foredragsform.

Biografi

Journalist i Stavanger Aftenblad 1991-2015, før det i Vårt Land 1986-91.
Korrespondent for Aftenbladet i Washington DC 2010-11, Europakorrespondent for Aftenbladet, Bergens Tidende og Adresseavisen 2011-13.
Forfatter av bøkene "Mor Eritrea. Portretter fra en krig" (Cappelen 1988) med Betten Fosse og Anne Røde, "Harde tider. Det nye arbeidslivet i Europa" (Spartacus 2014) og "Angrep eller forsvar. Kampfly, norske verdier og sikkerhetspolitiske ambisjoner" (Manifest 2016) med Cathrine Sandnes.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans