Kort om meg

Ønsker du hjelp fra en frilansjournalist til journalistikk, redigering, foto eller annen hjelp til kommunikasjon? Ta kontakt! Finn meg også på LinkedIn.

Biografi


Erfaring:
13 år som journalist. Jeg tilbyr journalistikk til presse og næringsliv. Behersker alle journalistiske genre. Redaksjonell erfaring.

Utdannelse -
Executive Master of Management, Bachelor i journalistikk, samt markedsføringsstudier. Jeg har også tatt noen enkeltstående kulturfag på Blindern.
 
Tidligere publisert i Aftenposten, Hjemmet, Hegnar Online, Norsk Ukeblad, Journalisten, Maison Mat & Vin, Hotellmagasinet, USBL Nytt, Utdanning, Drammens Tidende, Det Nye Shape Up, KK, Kulinarisk, Bedriftsidretten m.fl.

Oppdrag for næringsliv for
Høgskolen i Oslo og Akershus, Hair Magazine (lokal redaktør), Ifi.no, pej gruppen, Tannlegeforeningen. Redigering for Visma, Oda-Nettverk og forskning.no

Motivasjon:
Jeg er glad i populærkultur; den fargerike reportasje med vekt på trender innenfor mat, interiør eller mote, og portretter. Men jeg liker også å fordype meg i stoff på den andre siden av spekteret, som forskning og ledelse.

Til hjelp for deg?
Ferdighetene mine kan benyttes til grundige reportasjer, eller lettere stoff. Research/å finne de gode ideene/vinklene, forbedre redaksjonelle produkter, gjøre en god artikkel enda bedre. Jeg kan også hjelpe i øvrig kommunikasjon, redaksjonell ledelse, delta i prosjekter som gjør at både folk og produkter skinner!

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk, spansk, italiensk, noe tysk.

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans