Kort om meg

Ønsker du hjelp fra en frilansjournalist til journalistikk, redigering, foto eller annen hjelp til kommunikasjon? Ta kontakt! Finn meg også på LinkedIn.

Biografi

Erfaring: 12 år som journalist. Jeg tilbyr journalistikk til presse og næringsliv. Behersker alle journalistiske genre. Redaksjonell erfaring. Utdannelse - Executive Master of Management, Bachelor i journalistikk, samt markedsføringsstudier. Tidligere publisert i Aftenposten, Hjemmet, Hegnar Online, Norsk Ukeblad, Journalisten, Maison Mat & Vin, Hotellmagasinet, USBL Nytt, Utdanning, Drammens Tidende, Det Nye Shape Up, KK, Bedriftsidretten m.fl. Oppdrag for næringsliv for Høgskolen i Oslo og Akershus, Hair Magazine, Ifi.no, pej gruppen, Tannlegeforeningen. Redigering for Visma, Oda-Nettverk og forskning.no


Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk, spansk, italiensk, noe tysk.

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans