Laila Borge

E-post

laila.borge@gmail.com

Mobil

99462687

Kort om meg

Skrivende og fotograferende journalist. Spesialkompetanse innen klima, miljø, forskning og lokalpolitikk. Tar oppdrag i Bergen og Oslo. Skriver bokmål og nynorsk.

Biografi

Jeg leverer tekst og foto til norske magasiner og fagblader. Jeg skriver nyhetssaker, featurestoff og større reportasjer.

I dag skriver jeg mest om forskning, klima, miljø og offentlig forvaltning, men jeg er nysgjerrig og finner spennende historier og interessante mennesker innen mange ulike felt. Jeg har bakgrunn fra lokalaviser og har derfor vært innom de fleste stoffområder.

Jeg har en deltidsjobb i Landslaget for lokalaviser. Der jobber jeg med ideutveksling og kompetanseheving i lokalaviser.

Jeg har base i Bergen.

Jeg har bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. I masteroppgaven undersøkte jeg hvordan Regjeringens klima- og skogprosjekt har blitt framstilt i media, og hvordan opinionsledere oppfatter prosjektet.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans