Cecilie Moestue

Adresse

Gustav Vigelandsvei 42
0274 Oslo

E-post

cecilie@solstue.com

Kort om meg

Skribent og innholdsprodusent med lidenskap for mat og reiseliv. Tar også foto. 7 års erfaring fra Aller Media. Arbeidsprøver: LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ceciliemoestue/

Biografi

2020: Frilanser for De Historiske Hotel og Spisesteder, Color Line, Hyperredink, Quality Improvement og Norsk Ukeblad.

2019: Vikar som skribent i Color Line.

2018: Skrev reiseartikler i serien "stedet i mitt hjerte" og "driftige damer" for Norsk Ukeblad. Frilanset for De Historiske Hotel og Spisesteder, hvor jeg skrev artikler og tok foto av hotellopphold.

2016: Jobbet for content marketingbyrået Flow Media og skrev matsaker for Rema1000/VG Partnerstudio. SEO-optimaliserte 600 oppskrifter for Opplysningskontoret for brød og korn.

2015: Jobbet i et ettårig engasjement som matskribent for Coop og ICA, via content marketingbyrået Redink. Skrev også ukentlige matartikler på Sol.no frem til august 2016. 

2014: Skrev artikler om mat for Boligdrøm og Ren Mat i byrået Sentralen AS. Jobbet med oversettelser og språkvask.

Jeg har lang erfaring med nettkommunikasjon i Aller Media-selskapene Sol.no og Allers - særlig innen redaksjonell innholdsproduksjon og kommunikasjon i sosiale medier.

Fra 2009-2016 skrev jeg spalten "Digitale medier", i medlemsbladet NITO Refleks hvor jeg anbefaler nettsteder og apper. 

Har erfaring som nettredaktør, journalist, prosjektleder, markedsfører, og produktsjef og 6 års erfaring med magasinproduksjon på papir.

Utdannet nettjournalist fra Lunds Universitet i Sverige og bachelor i markedsføring fra BI i Oslo.

Driver instagramprofilen @unikesteder og bloggen https://unikesteder.no

Har gode kunnskaper innen flere ulike typer publiseringsløsninger, eks. Wordpress, Drupal, EpiServer, Dr Front, Polopyli, SOLsys, Labrador. Grunnleggende kjennskap til HTML og Photoshop.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, engelsk, fransk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans