Cecilie Moestue

Ceciliemoestue2015

Adresse

Gustav Vigelands vei 42
0274 Oslo

E-post

cecilie.moestue@gmail.com

Mobil

4793038645

Kort om meg

Nettjournalist og innholdsprodusent med lidenskap for mat og reiseliv. Tar også foto. 7 års erfaring fra Aller Media. CV og arbeidsprøver: LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ceciliemoestue

Biografi

2018: Redaksjonelt: Skriver reiseartikler i serien "stedet i mitt hjerte" og "driftige damer" for Norsk Ukeblad via det redaksjonelle byrået Content House. 

Content marketing: Frilanser for De Historiske Hotel og Spisesteder, hvor jeg skriver artikler og tar foto av hotellopphold.

2016: Jobbet for content marketingbyrået Flow Media og skrev matsak for Rema1000/VG Partnerstudio. SEO-optimaliserte 600 oppskrifter for Opplysningskontoret for brød og korn.

I 2015 jobbet jeg i et ettårig engasjement som matskribent for Coop og ICA, via content marketingbyrået Redink. Skrev også ukentlige matartikler på Sol.no frem til august 2016. 

Jeg har lang erfaring med nettkommunikasjon i Aller Media-selskapene Sol.no og Allers - særlig innen redaksjonell innholdsproduksjon og kommunikasjon i sosiale medier.

Skrev artikler om mat for magasinet Boligdrøm og Ren Mat høsten 2014, via byrået Sentralen AS. Jobbet med oversettelser og språkvask.

Fra 2009-2016 skrev jeg spalten "Digitale medier", i medlemsbladet NITO Refleks hvor jeg anbefaler nettsteder og apper. 

Har jobbet med digitale medier siden 1999, og har erfaring som nettredaktør, journalist, prosjektleder, markedsfører, og produktsjef. I tillegg har jeg 6 års erfaring med magasinproduksjon på papir.

Utdannet nettjournalist fra Lunds Universitet i Sverige og diplommarkedsfører fra BI.

Driver instagramprofilen @unikesteder hvor jeg gir reisetips og bloggen https://unikesteder.no

Medlem av Girl Geek Dinners, teknologinettverk for kvinner, og har meget gode kunnskaper innen nettpublisering, dvs. Wordpress, Drupal, EpiServer, Dr Front, Polopyli, SOLsys, Labrador. Daglig bruker av Google Analytics, Google Adwords søkeordsplanlegger og SEO-verktøy. Grunnleggende kjennskap til HTML, bilderedigeringsprogrammer som Photoshop og nyhetsfeed-aggregator. 

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk, engelsk, fransk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans