Kort om meg
Skribent og innholdsprodusent innen reiseliv, mat/drikke. Tar egne foto. 7 års erfaring fra Aller Media.
Biografi
2023: Frilanser for Visit Norway, Nyt Norge, Mills, Egmont, Hyper og Quality Improvement.
2022: Frilanset for Visit Norway, Egmont, DNX, Coop, Mills, Elg, Hyper.
2021: Frilanset for Visit Norway, Egmont, DNX, Nores, Coop, Mills, Elg, Akershus Reiselivsråd, Hyper.
2020: Frilanset for Hyper, Pressworks, Quality Improvement og Norsk Ukeblad.
2019: Vikar som innholdsmarkedsfører i Color Line.
2018: Skrev reiseartikler i serien "stedet i mitt hjerte" og "driftige damer" for Norsk Ukeblad. Frilanset for De Historiske Hotel og Spisesteder, hvor jeg skrev artikler og tok foto av hotellopphold.
2016: Jobbet for Flow Media og skrev matsaker for Rema1000/VG Partnerstudio. SEO-optimaliserte 600 oppskrifter for Opplysningskontoret for brød og korn.
2015: Jobbet som matskribent for Coop og ICA, via content marketingbyrået Redink. Skrev også ukentlige matartikler på Sol.no frem til august 2016.
2014: Skrev artikler om mat for Boligdrøm og Ren Mat i byrået Sentralen AS. Jobbet med oversettelser og språkvask.
Fra 2009-2016 skrev jeg spalten "Digitale medier", i medlemsbladet NITO Refleks hvor jeg anbefaler nettsteder og apper.
Jeg har lang erfaring med kommunikasjon i sosiale medier samt har jobbet som nettjournalist, prosjektleder, markedsfører, og produktsjef.
Utdannet nettjournalist fra Lunds Universitet i Sverige og bachelor i markedsføring fra BI i Oslo.
Instagramprofil: unikesteder.
Bruker ulike publiseringsløsninger som Wordpress, Drupal, EpiServer, Dr Front, Polopyli, SOLsys, Labrador, og har grunnleggende kjennskap til Google Analytics, HTML og Photoshop.
Spesialområde
mat, reisejournalistikk, digital kommunikasjon, redaksjonell tekstproduksjon, reiseliv, nettpublisering, nettjournalist, nettredaktør, content marketing, innholdsproduksjon, innholdsmarkedsføring
Målform
Arbeidsprøver
Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.