Jan Holm

Adresse

Snippen 3
0566 Oslo

Telefon

+47 958 40 368

E-post

jan.holm@online.no

Mobil

+47 958 40 368

Kort om meg

Jan Holm … er journalist, forfatter, Mac-designer, forlagskonsulent, billedredaktør, oversetter, språkvasker og korrekturleser m.m.

Biografi

Neste prosjekter: Billedredaktør trebindsverk om Telemark, Telemark fylkeskommune/Høgskolen i Bø, hefte om 24SJU (Kirkens Bymisjon)
Forrige prosjekter: Boken «Barnevernsfaglig miljøterapi» Høyskoleforlaget/Cappelen Damm i samarbeid med Inge Kvaran. (Utkom 7. juni.) Oversettelse av fotballbiografi om Ståle Solbakken (fra dansk) for Schibsted forlag (in print)

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk, svensk, dansk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans