Kort om meg

Journalistutdanning fra Høgskolen i Bodø og mastergrad i filmvitenskap fra NTNU. Jeg har mye erfaring. Leverer tekst og foto.

Biografi

Jeg er opptatt av god formidling. Har bred erfaring - blant annet fra vitenskap/forskningsartikler, artikler, nyheter, kultur, reportasjer, portretter, feature, matstoff både med og uten oppskrifter, innholdsmarkedsføring, pr og infotekster.

Jeg leverer til aviser, helgebilag, nett, fagblader, magasiner, bedrifter, institusjoner og byråer.

Jeg gjør alltid solid jobb, og leverer innen deadline.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, spansk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans