Kort om meg

Håvard Egge har jobbet som fotograferende journalist og skribent i over 15 år. Han har journalistutdanning fra Høgskolen i Bodø og bacehor og master i filmvitenskap fra NTNU.

Biografi

Håvard Egge er opptatt av god formidling med godt språk. Han har bred erfaring, men skriver oftest om forskning, teknologi, feature og mat. Matstoffet er både med og uten oppskrifter.

Håvard leverer artikler og reportasjer til media og pr, innholdsmarkedsføring og infotekster til bedrifter, institusjoner og byråer.

Han gjør alltid solid jobb, og leverer innen deadline.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, spansk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans