Hanne Borgen Vassnes

Bilde hanne borgen vassnes

Adresse

Hanne Borgen Vassnes
1395 Hvalstad

Telefon

0047 66905541

E-post

hanne.borgen.vassnes@gmail.com

Mobil

004792804658

Kort om meg

Journalist innenfor områdene forskning, politikk, økonomi og arbeidsliv, psykologi og helse. Gjør også medierådgivningsarbeid og TV og videoproduksjon.

Biografi

Har jobbet som selvstendig frilanser siden januar 2008 med base i Asker. Leverer saker til aviser og magasiner, ukeblader, og en rekke fagblader. Har også oppdrag som strategisk rådgiver innen PR og kommunikasjon, og kan levere både TV, radio og videoproduksjoner samt tekstarbeid som skriving av brosjyrer og pressemeldinger. Har også hatt oppdrag som konferansier og ordstyrer.  Har tidligere jobbet som reporter i NRK Puls, og som radio og TV reporter i økonomiredaksjonen i NRK. Har vært journalist i Dagbladets politiske avdeling, NRK Østlandssendingen og Asker og Bærum Lokal-TV. Var i fire år kommunikasjonsrådgiver i Burson Marsteller hvor jeg jobbet med lobbykampanjer og medierådgiving for norske og internasjonale selskaper og organisasjoner. Var politisk rådgiver i Nærings- og handelsdepartementet under Bondevik I regjeringen.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk og noe fransk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans