Hanne Borgen Vassnes

Bilde hanne borgen vassnes

Adresse

Hanne Borgen Vassnes
1395 Hvalstad

Telefon

0047 66905541

E-post

hanne.borgen.vassnes@gmail.com

Mobil

004792804658

Kort om meg

Rådgiver og journalist innenfor områdene arbeidsliv og karriere, forskning, helse, psykologi, politikk og økonomi.

Biografi

Har jobbet som selvstendig rådgiver og frilansjournalist siden januar 2008 med base i Asker. Leverer ulike type tekster, for redaksjoner, bedrifter, og organisasjoner. Tar redaktøroppdrag for større magasinproduksjoner, og oppdrag som tekstkonsulent. 

Jobber både operativt og strategisk med bedrifter som ønsker bedre kommunikasjon med kunder og potensielle kunder, gjennom ulike kanaler. Gjør TV og radioproduksjoner. Har også erfaring som konferansier og ordstyrer.

Som frilansjournalist har jeg skrevet for ukeblader, fagblader, Aftenposten, VG, og VG vektklubb. Jeg har gjort større tekstkonsulentoppdrag, og produsert hele kundemagasin. 

Før jeg startet for meg selv, jobbet jeg som reporter i NRK Puls, og som radio og TV reporter i magasinredaksjonen og økonomiredaksjonen i NRK. Har vært journalist i Dagbladets politiske avdeling, NRK Østlandssendingen og Asker og Bærum Lokal-TV. Var i fire år kommunikasjonsrådgiver i Burson Marsteller hvor jeg jobbet med lobbykampanjer og medierådgiving for norske og internasjonale selskaper og organisasjoner. Var politisk rådgiver i Nærings- og handelsdepartementet under Bondevik I regjeringen.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk og noe fransk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans