Jørn-Arne Tomasgard

Adresse

Høgebakkane 20
6770 Nordfjordeid

Telefon

+4795036681

E-post

jorntomasgard@enivest.net

Mobil

+4795036681

Kort om meg

Produserer journalistisk innhald til blad, aviser og nettstader. Har jobba 30 år som journalist. M.a. 18 år i Bergens Tidende. Driv no gjennom selskapet JA Tomasgard Media AS.

Biografi

Eg produserer innhald til presse, tidsskrift og nettaviser. Spesiell kompetanse på reportasjer, temaartiklar og nyheitsarbeid. Kan kome meg til store delar av Vestlandet på dagsturar. Sogn og Fjordane/Møre og Romsdal er primærområdet, men også tilgjengeleg for anna reiseverksemd. Har profesjonelt fotoutstyr frå Leica (M) og Canon (EOS 1D X), og teleobjektiv opp til 420 mm, mellom anna godt eigna til sports- og kulturoppdrag. Fotograferer også med drone (DJI Mavic 2Pro med Hasselblad-kamera). Utdanna statsvitar (Cand. Polit) med hovudfag i medievitskap frå Universitetet i Bergen og journalistutdanninga i Volda. Har 30 års erfaring som journalist. Sjølvstendig næringsdrivande sidan 2014. Tidlegare fast tilsett i Bergens Tidende der eg til saman jobba i 18 år. Før det innom Dagbladet, Sunnmørposten og Fjordabladet. Lang erfaring med styring av journalistisk prosjektarbeid frå idé til planlegging og gjennomføring. Har dei siste åra jobba mest med næringslivsjournalistikk med oppdrag innan marine- og maritime næringar, bygg og anlegg, IT og teknologi. Har også jobba ein del med reportasjer innan fagområda bustad og bil.
Sjå nettstaden min www.jatomasgard.no for meir detaljert info. Jobbar primært i Nordfjord, Sunnfjord, Sogn, på Sunnmøre og i Romsdal.

Spesialområde

tekst og foto

Målform

Bokmål, Nynorsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans