Tine C. Holm

Adresse

Holtev. 37B
1410 Kolbotn

Telefon

+47 92222406

E-post

tinecec@gmail.com

Mobil

+47 92222406

Kort om meg

Kreativ, dreven journalist og redigerer med 20 års erfaring fra fagpresse, ukepresse, radio, TV og avis. Skriver helse og feature i Norsk Ukeblad. Vært desker i Aftenposten. Jobbet med informasjon.

Biografi

Jeg skriver artikler for: Egmont  - primært helse og feature/human touch og reise for Norsk Ukeblad.
Også jobbet for Familien, Bedre Helse, fagbladet Thyra og Rus og  Samfunn. Behersker såvel god journalistikk som content marketing. 

Har redigerer-erfaring fra ukepressen og Aftenposten.

 Vært informasjonskonsulent i Norges Varemesse. 

Øvrig erfaring fra Allers, STRIX 

Har også noe erfaring som norsklærer for minoritetsspråklige og er utdannet CTI-coach. Har videretudanning, praktisk pedagogikk, fra Høgskolen i Buskerud.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans