Øistein Jakobsen

Adresse

Mannsverk 24
5094 Bergen

Mobil

+4790762446

E-post

oey-jak@online.no

Kort om meg

Fotograf med solid fotfeste i gatekunstverden i Bergen. Over og under bakken.

Biografi

Utdannet fiskerikandidat, jobbet som markeds og forskningssjef i fiskerinæringen. Internasjonal erfaring. Nå kun fotografering av street & urban art.

Dekker i dag gatekunst i Bergen 24/7. Betydelig nettverk inn i gata. Benyttes jevnlig av gatekunstnere for å dekke deres aktivitet, lovlig og illegalt. Bookes av kunstnerne for deres aktivitet om natten. Kunstnerne benytter mine bilder i deres promotering. Har også internasjonalt nettverk. 

Leverer bilder og video til nyhetsplattformene innen TV og avis. Andre publikasjoner og internasjonale street & urban art plattformer. 

Besitter et arkiv på over 40k bilder fra gatekunst i Bergen. Driver FB veggen StreetArt Bergen.

Spesialområde

foto, gatekunst

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans