Linn Merete Rognø

Profilbilde linn

Adresse

Nedre Mangerbua 4
5911 Alversund

Telefon

99229354

E-post

lmrogno@gmail.com

Mobil

99229354

Kort om meg

Frilansjournalist som skriver artikler vinklet skarpt og presist ut mot ønsket målgruppe. Jeg jobber effektivt og leverer raskt. Ta gjerne kontakt med meg!

Biografi

Jobbet fast som journalist siden 2007, god erfaring som nettjournalist og med digitale medier. Skriver gjerne for print, og behersker alle sjangre. Feature, portrett, digitale medier, helse, økonomi, karriere og samliv er noen spesialiteter. Har bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania, og Bachelor Of Communication and Media studies fra The University Of Newcastle, Australia. Tidligere fast ansatt hos Egmont Publishing, Edda Media AS og Avisa Nordhordland. Erfaring som frontredigerer og deskansvarlig, samt ett års konstituert redaktør. I dag er jeg selvstendig næringsdrivende.


Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

norsk, engelsk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans