Linn Merete R. Edvardsen

Adresse

Nedre Mangerbua 4
5911 Alversund

E-post

lmrogno@gmail.com

Mobil

99229354

Kort om meg

Leverer til nett og print: Feature, portrettintervju, forbruker- og nyhetsstoff, foto, video. Bistår bedrifter i sosiale medier med innhold og strategisk rådgivning, redaksjonelt og kommersielt.

Biografi

Lang fartstid som journalist, mest erfaring fra nett, men bred print-kompetanse. 
Solid, tabloid teft, god kunnskap om søkeoptimalisering, samt metodebruk i sosiale medier. 

Fast ansatt hos Amedia og Egmont Publishing fra 2007. Flyttet fra Oslo tilbake til Vestlandet i 2015, og etablerte foretak for å frilanse på heltid. Jeg skriver, fotograferer og filmer for riksdekkende og lokale medieaktører.

Har underveis hatt noen opphold fra frilansing i forbindelse med lengre engasjementer hos ulike redaksjoner, blant annet som reporter, magasinansvarlig, deskvakt og digital utvikler (se CV).

Fast ansatt innholdsprodusent hos Apriil Innhold AS i 2021. Fungerte blant annet som strategisk rådgiver, organisator og prosjektleder for magasinproduksjoner for Bergen kommune, og Statsraad Lehmkuhls Venneforening.

Valgte å avslutte mitt arbeidsforhold i Apriil etter ett år for å ta opp igjen frilansing på heltid.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

norsk, engelsk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans