Kristin Rosmo

Adresse

Selvbyggerveien 137
0591 Oslo

E-post

kristin@mellomlinjene.no

Mobil

91389827

Kort om meg

Jeg skriver artikler om farmasi, helse og livsstil. Min resept er å skrive god helsejournalistikk, og jeg fotograferer gjerne til artiklene.

Biografi

Jeg er utdannet farmasøyt, og er autorisert helsepersonell. Jeg er også utdannet bedriftsøkonom fra BI og har i tillegg START-eksamen i journalistikk og masteremnet Documentary photography fra Høgskulen i Volda.

Jeg har også tatt flere kurs innen skriving, fotografering og journalistikk, og mange års erfaring med kommunikasjonsarbeid gjennom stilling som informasjonsfarmasøyt hos en legemiddelgrossist/apotekkjede. Erfaring som frilansjournalist siden 2012.

Når jeg skriver baserer jeg meg på skriveglede og et oppriktig ønske om å formidle noe viktig. 

Leserne er bransje-/profesjonsaktører, forbrukere, pasientgrupper eller andre interesserte.

Oversikt med link til artikler jeg har skrevet ligger tilgjengelig på min nettside.

Jeg leverer gjerne egne foto til artiklene jeg skriver. Instagram: Kristinblikk

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk brukbart

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans