Maren Løhre

Adresse

Rosenborggata 14
0356 Oslo

E-post

maren.loehre@gmail.com

Mobil

92214758

Kort om meg

Jeg bor på småbruk. Svært opptatt av mat, klima, miljø og natur. Elsker journalistikk. Jeg er redaktør i tidsskiftet Herba som kommer ut tre ganger årlig.

Biografi

Send meg gjerne en E-post!                                                                                                                
Bachelor fra journalisthøgskolen (2014). Har jobbet for redaksjoner som E24, KK, DN.no (praksis) og NRK Rogaland. Også frivillig for Radio Revolt og RadiOrakel. Nylig ferdig studert i BINGN som er en treårig uavhengig landbruks-utdanning i regi av den biodynamiske foreningen.                                               
Nå har jeg blitt frilansjournalist! Jeg ønsker å skrive dokumentarer, reportasjer og notiser. Ta kontakt om du kjenner til oppdrag. Jeg kan også ta på meg reasearch-jobber, eller dra ut for å finne CASE til andres saker.

Jeg sier nei til oppdrag innen innholdsmarkedsføring.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, spansk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans