Lisbet Jære

Portrett

Telefon

97708148

E-post

lisbet@jaere.no

Kort om meg

Jeg er utdannet ved Journalisthøyskolen i Oslo hvor jeg i dag har tilholdssted. Jobber for tiden mest med utdanning og forskningskommunikasjon.

Biografi

De ti årene jeg har drevet som journalist har jeg først og fremst jobbet som frilanser med hovedvekt på utenriksjournalistikk, med research til dokumentarer og med forskningskommunikasjon, blant annet for forskningsstiftelsen SINTEF.

Fra 2007 og ut 2015 hadde jeg base i Buenos Aires i Argentina. I 2012 og 2013 var jeg konstant på reisefot og jobbet i Latin-Amerika og i Afrika for forskjellige oppdragsgivere. I dag har jeg tilholdssted i Oslo. 

De temaene som jeg har spesialkunnskap innen er utdanning, klima og miljø, menneskerettigheter og internasjonal politikk. Latin-Amerika er et kontinent jeg kan mye om.

Jeg blir alltid glad for oppdrag, jeg lover grundig research og godt resultat. 

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

spansk, engelsk, tysk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans