Lisbeth Guldbrandsen

Adresse

Etterstadsletta 25 B
0660 Oslo

Telefon

93245227

E-post

lisbethguldbrandsen@gmail.com

Mobil

93245227

Kort om meg

Erfaren journalist og redaktør med spesialkompetanse på mote, design, arkitektur og kunst. Tidligere moteredaktør i magasinet HENNE. Jobber nå som skribent, innholdsprodusent og tekstforfatter.

Biografi

Lang medie- og kommunikasjonserfaring som fagredaktør, prosjektleder, innholdsprodusent og tekstforfatter. Spesialkompetanse på mote, design, bolig, kunst og arkitektur, men jobber bredt med alle typer forbruker- og livsstilsstoff. Mange års erfaring med digital innholdsproduksjon på alle plattformer. Oppdatert digital kompetanse og lederkompetanse fra Executive Master of Management (BI) i Digital kommunikasjonsledelse og videreutdanning i prosjektledelse med Prince 2 Certificate.

Jeg er kreativ med svært god visuell sans, strukturert, effektiv og nysgjerrig på nye impulser og trender. Etter mange år i media har jeg et svært stort nettverk og kildenettverk. Jeg er idérik og godt orientert i nyhetsbildet, spesielt på kulturfronten, og får gode tilbakemeldinger på mine frilansoppdrag. Jeg tar egne bilder og filmer med iPhone. 

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans