Odd Ivar Langegard

Adresse

Lijordet, Håkestadveien 318,
3280 Tjodalyng

Telefon

41010578

E-post

odd.ivar.langegard@gmail.com

Mobil

41010578

Kort om meg

Liker folk! Trives i allslags miljøer. Får vanligvis fok til å slappe av og åpne seg. Har reist mye, og kjenner mange ulike typer fag, bedrifter og institusjoner fra innsiden. Mer enn 30 års erfaring.

Biografi

Teknisk interesse og skriving / foto har preget livet i stor grad siden tenårene. Har arbeidet med byggeledelse, teknisk opplæring og bistand i både Afrika og Asia. Journalistikken har gått en liten sving innom dagspressen. Men jeg trives bedre med litt mere tid og dybde, noe jeg har funnet i fagpressen. Ble fagredaktør i Schibstedt Fagpresse allerede i 1984 for Bedre Gårdsdrift, landbruksteknisk tidsskrift. Jobber nå som frilanser hovedsakelig for Tun Media.

Utdanning innen bil, maskin, journalistikk, mediafag og misjon / bistand gir et bredt faglig bakteppe. Har allsidig arbeidserfaring innen bygningsfag, landbruk, bil, maskiner, skole, integrering og bistand. Dette nyter jeg godt av i kontakt med folk i mange ulike situasjoner. Journalistikken og fotograferingen har hele tiden vært med på deltid eller heltid.

Oversetter jevnlig tekniske artikler fra svensk. Har oversatt fra tysk og engelsk. Forstår indonesisk.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans