Jartrud Høstmælingen

Portrettmeg j rnhagen2010 007 bearb2

Adresse

Turistveien 1783
2372 Brøttum (rett utenfor Lillehammer)

E-post

hjartrud@online.no

Mobil

91374941

Kort om meg

Blid, utadvendt, positiv og åpen. Glad for nye og spennende prosjekter! Bor i Innlandet. Telefon og nett gjør at alle prosjekter enkelt dras i land, om vi geografisk er et stykke fra hverandre :-)

Biografi

Oppvokst på Lillehammer, med et par avbrekk i Frankrike og Kenya.
Utdannet Cand.Mag. (Sosionom med videreutdanning i ulandsstudier.)
Jeg har arbeidet som journalist siden 2003, først i lokalpresse i Innlandet, både som frilanser og i ulike vikariater, deretter som frilanser i fagpresse. Var med å bygge opp www.demensinfo.no for Helsedirektoratet i 2010, og var nettredaktør der.
Nå arbeider jeg mest for ukepresse, og lager jevnlig saker innen helse, kosthold og human touch for ukebladet Hjemmet.
Jeg har redigert et par bøker, og var i 2012 redaktør for relanseringen av Håndbok for pårørende til personer med demens, utgitt av Nasjonalforeningen for folkehelsen.
Jeg er aktiv driver av helsematbloggen www.basiskmat.com - hvor jeg fotograferer og skriver om grønne retter til glede for kropp og sjel.
Har hatt ulike verv i en årrekke for den økologiske landsorganisasjonen Oikos  - nå er jeg med i redaksjonsrådet til deres magasin Ren Mat.
Er fleksibel på arbeidstider. Hobbyer: Hunden Kenai krever sine turer i skog og mark, til felles glede. Er veldig glad i friluftsliv, i tillegg til at jeg praktiserer yoga.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Engelsk (godt)

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans