Ingerid Jordal

Adresse

Lydvavegen 23
5704 VOSS

E-post

ingerid@ingeridjordal.no

Mobil

97084621

Kort om meg

Fotograf og journalist med base på Voss. Tek oppdrag innan foto, video og tekst.

Biografi

Eg er utdanna fotograf med 15 års erfaring som fotograf og journalist, hovudsakeleg frå presse. Eg tek dei fleste oppdrag innan foto og video, og kan og ta skrivejobben. Har levert større reportasjar til: Dagbladet Magasinet, Bergens tidende, Fagbladet, Fjell og vidde, Harvest magazine, Syn og segn, Språknytt, Bondevennen, Finnmarken, Hordaland, Hardanger folkeblad og Aftenposten Viten.

Eg har halde mange fotokurs for avisredaksjonar i samarbeid med Landslaget for lokalaviser.


Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans