Ingerid Jordal

Adresse

Gjernesvegen 14
5700 VOSS

E-post

ingerid@ingeridjordal.no

Mobil

97084621

Kort om meg

Fotograf og journalist med base på Voss. Tek oppdrag innan foto, video og tekst.

Biografi

Eg kan utføra dei fleste oppdrag innan fotojournalistikk og video. Jobbar og som skrivande. Har god erfaring i å halda kurs for mindre grupper og redaksjonar. 14 års erfaring som fotograf og journalist, hovudsakeleg frå presse.

Arbeider både med eigne prosjekter og på oppdrag. Dei seinare åra har eg hatt større oppslag i m.a. Dagbladet Magasinet, Bergens tidende, Fagbladet og Språknytt. Eg har jobba frilans og vore tilsett i faste stillingar (i mellom anna Dagbladet Finnmarken og avisa Hordaland).

Eg er oppvaksen i Odda i Hardanger, og har budd mange år i England og Finnmark.


Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans