Ingerid Jordal

Portrettfrilanskat

Adresse

Gjernesvegen 14
5700 VOSS

E-post

ingerid@ingeridjordal.no

Mobil

97084621

Kort om meg

Fotograf og journalist med base på Voss. Tek oppdrag innan foto, video og tekst.

Biografi

Født 1982, med drøyt 13 års erfaring som fotograf og journalist, hovudsakeleg frå presse. Kjem frå Odda i Hardanger, med fleire år i England og Finnmark bak meg. Har både jobba frilans og vore tilsett i mellom anna Dagbladet Finnmarken og avisa Hordaland på Voss. Arbeider både med eigne prosjekter og på oppdrag og dei seinare åra hareg hatt større oppslag i m.a. Dagbladet Magasinet, Bergens tidende, Fagbladet og Språknytt.

Eg kan gjera dei fleste oppdrag innan fotojournalistikk og video. Har mykje erfaring i å halda kurs for mindre grupper og redaksjonar.
Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk (flytande)

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans