Ingerid Jordal

Portrettfrilanskat

Adresse

Gjernesvegen 14
5700 VOSS

E-post

ingerid@ingeridjordal.no

Mobil

97084621

Kort om meg

Fotograf og journalist med base på Voss. Tek oppdrag innan fotografering, fotojournalistikk og skrivande journalistikk.

Biografi

Født 1982, med drøyt 10 års erfaring som fotograf, hovudsakeleg frå presse. Kjem frå Odda i Hardanger, med fleire år i England og Finnmark bak meg. Bileta mine har vore brukt i Dagens Næringsliv, VG, A-magasinet, Bergens Tidende og Dagbladet. Har jobba frilans og vore tilsett i mellom anna Dagbladet Finnmarken og avisa Hordaland på Voss i faste stillingar. Eg tek alle oppdrag innan fotojournalistikk, i tillegg til private oppdrag, og har også god erfaring i å halda kurs for mindre grupper.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans