Geir Røed

Adresse

Morterudvegen 10
2609 Lillehammer

Telefon

95103313

E-post

post@barefakta.no

Mobil

95103313

Kort om meg

Jeg leverer forbrukerjournalistikk, og skriver mest om bil og bolig, forbrukerrettigheter og svindel. Som regel er penger stikkord for de aller fleste artiklene.

Biografi

Jeg har jobbet i pressen i snart 30 år med to korte avbrekk som politisk rådgiver i Forbrukerrådet og kommunikasjonsrådgiver i Statens vegvesen.
Jeg har jobbet i små og store lokalaviser, det aller største ukebladet den gang det var veldig stort, NRK radio og TV, og ikke minst 10 år i seriøse, ordentlige og solide Forbruker-rapporten.

Siden 2015 har jeg vært lykkelig frilansjournalist.

Jeg har høy arbeidskapasitet, er grundig og solid, og leverer stoff med lesbare, tabloide vinklinger.
Jeg har fast avtale om levering av forbrukerstoff til fire redaksjoner; E24 Dine Penger, Motor nett og papir, bladet Diabetes og NRK P1+.
Dessuten bruker VG de fleste E24 Dine Penger-sakene).

Jeg har fullt opp å gjøre. Men er det spennende nok, klarer jeg å finne tid til noe ekstra.

Spesialområde

forbrukersaker

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans