Frode Rabbevåg

Adresse

Bekkevollveien 19
6414 Molde

Telefon

46638897

E-post

frode.rabbevag@gmail.com

Mobil

46638897

Kort om meg

Lang arbeidserfaring som journalist, fra reklamebyrå og næringsliv. Skriver mest næringslivsstoff, men også generelle nyhetssaker og andre tekster. Tar egne reportasjefoto.

Biografi

Fast ansatt journalist, vaktsjef, redigerer og nyhetsredaktør fra Sunnmøre Arbeideravis, Vårt Land og TV Romsdal.
Flere perioder som frilanser der jeg blant annet har hatt regelmessige oppdrag for Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke, Tidens Krav, Maritimt Magasin, Energi24.no og Byggeindustrien. Artikkelskriver og fagansvarlig i Store norske leksikon.
18 års erfaring fra reklame/kommunikasjonsbyrå som tekstforfatter, prosjektleder og daglig leder. Ellers variert næringslivserfaring.
Opprinnelig fra Ålesund, men har vært bosatt i Molde i 20 år.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans