Kort om meg

Jeg er en fotograf i Tromsø som også kan skrive reportasjer. Etter 10 år som avisfotograf, sluttet jeg i 2010 frivillig med sluttpakke i handa. Nå frilanser jeg. Har rom for flere oppdrag.

Biografi

2010-: Frilansfotograf (og skribent)Har den siste tiden jobbet for flere oppdragsgivere, som VG, Dagens Næringsliv, Sykepleien med flere. Har reportasje i tekst og bilder fra Bombai og Delhi i Aftenposten Innsikt og Fagbladet. Har ansvar for en serie om kortreiste reiselivsopplevelser, både tekst og bilder, for HTG-avisene. Stiller høsten 2010 ut portretter av eldre kvinner på Galleri Karl Johan. Er også styreleder for fotofestivalen Polar Fokus.
2002-2010: Stabsfotograf i avisa Tromsø, nå iTromsø.1999-2002: Frilanser i Nordlys1990-tallet: Student (cand.mag), studentavis

Spesialområde

portretter, reportasjer, repor

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Dokumenter

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans