Dag Hallvard Ystgaard

Dag h utsnitt

Adresse

Steinfjorden
7900 Rørvik

Telefon

74393172

E-post

dag@ystgaard.net

Mobil

91793732

Kort om meg

Jeg en moden mann fra Nord-Trøndelag, opprinnelig fra Sparbu (Steinkjer kommune), nå bosatt i Vikna (også Nord-Trøndelag). Har bodd fem lykkelige år i Volda i forbindelse med utdanning m.m.

Biografi

Utdanning og praksis er stor grad retta inn mot landbruk (Landbruksskole/Landbrukshøgskole) og deretter journalistikk/IT (DH-Volda/miljøjournalistikk, NJH/informasjonsteknologi, NTNU, diverse kurs,IJ). Skriver for tida mest for KRDs nettside www.interreg.no. Driver ellers egen hjemmeside for/om Vikna kommune/Ytre Namdal (www.viknatur.no), er en habil fotograf og disponerer egen bil (ja, jeg eier den, faktisk!). Har for sikkerhets skyld førerkort i alle klasser!

Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans