Dag Hallvard Ystgaard

Adresse

Sørveien 1355
7900 Rørvik

Telefon

74393172

E-post

dag@ystgaard.net

Mobil

91793732

Kort om meg

Jeg er en moden mann (nå pensjonist) fra Sparbu (nå Steinkjer kommune) i Nord-Trøndelag (nå Trøndelag), sia 1979 bosatt i Vikna (nå Nærøysund kommune), også det i Nord-Trøndelag (nå bare Trøndelag).

Biografi

Har bodd fem lykkelige år i Volda i forbindelse med utdanning m.m. Utdanning og praksis er stor grad retta inn mot landbruk (Landbruksskole/Landbrukshøgskole) og deretter journalistikk/IT (DH-Volda/miljøjournalistikk, NJH/informasjonsteknologi, NTNU, diverse IJ-kurs). Er frilanser og har skrevet for KRD (www.interreg.no) og diverse lokale og regionale aviser og blader. Driver ellers egen hjemmeside for/om Vikna kommune/Ytre Namdal (www.viknatur.no), er en habil fotograf og disponerer egen bil (ja, jeg eier den, faktisk!). Har for sikkerhets skyld førerkort i alle klasser!

Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans