Bente Haarstad

Adresse

Vikvarvvein 103
7580 Selbu

E-post

bentehaarstad56@gmail.com

Mobil

+47 95066484

Kort om meg

Fotograf og journalist bosatt i Trøndelag. Dekker Midt-Norge. Allsidig bakgrunn: dagspresse, magasiner, tidsskrifter, lokal-TV. Leverer tekst og foto, også video og multimedia. Er rutinert blogger.

Biografi

Naturviter med cand.mag. innen biologi, kjemi og natur- og miljøvern. Bred erfaring som kulturjournalist. Dekker alt unntatt sport. Har vært fast tilknyttet Adresseavisen, Aftenposten og Nationen. Frilanser for en rekke aviser og fagblader. Jeg har erfaring fra nett og sosiale medier, og er en god fotograf.

Dyktig på reportasjer, og har lett for å formidle komplisert stoff. Kan også levere video og multimedia .
Blogger i et internasjonalt miljø: http://bentehaarstad.wordpress.com/. Mitt nettgalleri: www.bentehaarstad.no.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk flytende

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans