Marit Bendz

Adresse

Rennekleiva 33
6812 Førde

E-post

marit@skriftaogveggen.no

Mobil

+4791141457

Kort om meg

Tilsett i Skrifta & Veggen SA i Førde. Eg er Skrifta. Trønder og sunnfjording, glad i å dyrke, sykle og reise langt med tog. Oppteken av mat, miljø og klima. Lite oppteken av bilar og mote.

Biografi

Årets Frilanser 2008 saman med Heidi Hattestein. Medialina i Volda (1986). NRK radio (1986 - 1998). Skrivande og fotograferande frilansar (1998 - ) Redaktør Gennytt (2006 - 2011). Biografien "Jon Heggdal. Fjording på farten" 1999. Inspirasjonsboka "Kulturarv som varer" Riksantikvaren 2011. Den festlege boka "FørdeFESTivalen" 2011 (Hattestein & Bendz) Sjå elles CV

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk, noko tysk og russisk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans