Aslaug Olette Klausen

10003638 10152284451670622 1907348390 o

Adresse

Jens Bjelkes gate 9b
0562 Oslo

E-post

aslaugok@gmail.com

Mobil

93268989

Kort om meg

Skriver i dag for Ballade og Musikkmagasinet i Klassekampen. Liker å se saker trykt på papir, men foretrekker internettets muligheter for dybde og deling.

Biografi

Journalist i Ballade (deltid), frilansjournalist og medieviter. Høsten 2018 også konstituert redaktør for Ballade.no.

Skriver ellers relativt fast både intervjuer og musikkritikk for Klassekampen Musikkmagasinet.

Har siden 2011 også levert til – eller jobbet mer fast for blant annet: Fritanke.no, GAFFA.no, Journalisten.no, Journalen, Budstikka.no, Fædrelandsvennen, Fagbladet Sykepleien, Dnb Eiendomsavisen, Spirit (nedlagt) GAFFA (nedlagt på print), Abbvie. Samt redaktør for Kritikkportalen.no

Utdanning:Hovedfag i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo, samt Avislinja ved Gimlekollen Mediehøgskole. Litteraturvitenskap, Nord-Amerika kunnskap og Kjønn og kultur også i cand. philol-graden.

Øvrig erfaring: Webkommunikatør i Tidsskrift for Den norske legeforening, selvstendig nettkonsulent, styremedlem, fagredaktør og kommunikasjonsansvarlig Masterbloggen, medieovervåker oa. hos Infopaq/Cision/Observer.Har også en fortid i musikkavisen Puls, samt sommervikariat og frilansing på siste del av 90-tallet i den gang Kragerø Blad. 
Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, fransk, italiensk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans