Anne Kari Berg Korsmo

Adresse

Nøkkefaret 23
1450 Nesoddtangen

E-post

post@annekariberg.no

Mobil

48291844

Kort om meg

Journalist, fotograf. Lager alt fra portretter til generell reportasje, features, komplette mat- eller hagesaker. Leverer til uke- og fagpressen, men jobber også med egne prosjekter.

Biografi

 Fast ansatt journalist i NTB fra 1979. Frilanser siden 1990. Har gitt ut to bøker og vært medforfatter og levert bilder til fire håndbøker om hage. Interessert i kultur og kulturhistorie, kunst, mat, interiør og hage. Har etterutdannet meg i fotografi og digital bildebehandling og tar gjerne portretter, men også hage- og matbilder. Har et rikholdig hagebildearkiv. For arbeidsprøver, se på bildene her og besøk hjemmesiden min www.annekariberg.no

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, fransk. tysk

Arbeidsprøver

Dokumenter

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans