Knut Werner Lindeberg Alsén

Adresse

Sagaveien 3
1430 Ås

Telefon

48893172

E-post

knut@autentisk.no

Mobil

48893172

Kort om meg

Jeg er en erfaren næringsdrivende frilansjournalist og fotograf som leverer alt fra fagstoff, portretter til featurestoff. På nett, papir, video og podcast. Er allsidig.

Biografi

Frilanser siden 2009. Utdannet journalist. Undervist i fagene journalistikk, fotografi og radio. Erfaring fra dags- og fagpresse, samt formidling for universitet, forskningsinstitutt og offentlig forvaltning. Som kommunikasjonsansvarlig (inkl. strategi og næringspolitikk) innen arkitekt- og rådgiverbransjene har jeg inngående kjennskap til byggenæringen. Er prosjektleder for Den nasjonale konferansen for trearkitektur.  Skrevet presentasjonen "40 forbilder i tre" på vegne av Innovasjon Norge, samt bøker om trearkitektur og flyktningsituasjonen i Hellas. Holder på med en jubileumsbok om et norsk arkitektkontor. 
    
Sitter i kontorlandskap med arkitekter, ingeniører og gründere (Inkubator Ås). Skriver fast innenfor temaene arkitektur, byggenæring, samferdsel og miljø. Spesialist på tre- og miljøarkitektur, samt innen forskning på vann, miljø og akvakultur. Habil fotograf, som leverer bilder til egne reportasjer og portretter. Har fotoutstillinger. Skriver kronikker og lager podcast. Redigerer flere sosiale medier. Gjør grafisk design og bildebehandling, og kjenner trykkeprosessen godt fra idé via tekst og bilder til trykk. Kjenner svært godt til Hellas og gresk kultur og væremåte.  

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans