Johannes Bjørkeli

Adresse

Leitelii 6
4747 Valle

Telefon

92463671

Mobil

92463671

E-post

johs.bjoerkeli@hotmail.no

Kort om meg

Allrounder, journalist og fotograf. Over 30 års erfaring med omtrent 25 års fast ansettelse i først Agderposten, deretter Fædrelandsvennen.

Biografi

Ymse yrker etter artium fra 1969 - innen kartoppmåling, fylkesrevisjon, kommunekasse - med skriving for ukeblader og aviser innimellom.
Begynte som fastlanser i Agderposten i 1987. Fast ansatt noen år senere. Begynte fast i Fædrelandsvennen i 2000 til 2012.. AFP/fastlanser/frilanser i 2012 og fortsetter med det så lenge noen vil bruke meg.
Betjente lokalkontor i Setesdal, men også dekket saker i inn- og utland forøvrig.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk flytande

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans