Anne-Lise Aakervik

Adresse

Skansegata26a
7014 Trondheim

E-post

annelise.aakevik@gmail.com

Mobil

+4793439008

Kort om meg

Anne-Lise Aakervik har siden 2003 drevet Mediekompaniet som enkeltpersonforetak. Jeg leverer tekst og bilder til dagspresse, fagblader, magasiner, og bøker.

Biografi

Mediekompaniet i Ilsvika leverer arbeid til alle som ønsker balanserte og saklige tekster, gjennomarbeida portrettintervjuer, spenstige skildring og levende reportasjer. Disse kan følges av gode bilder tatt av oss eller foto tatt av samarbeidende fotografer.Med Trondheim som base skriver jeg blant annet om forskning, energi, kultur og kreative næringer. 

Jeg har jobbet i NRK Radio, i SINTEF og i Museene i Sør-Trøndelag, samt vært frilanser for en forskjellige redaksjoner i ukepresse, fagpresse og magasiner. 

Jeg har vært på flere reportasjereiser (Nicaragua, Kambodsja, Gdansk, Rhinen) og hatt flere fotoutstillinger.

Jeg har også levert stoff til bøker og vært redaktør for læreboken "Energiwattens rike" - en bok for videregående skole. (2000.)


Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans