Merethe Willassen

Mobil

90948494

E-post

mediateksten@gmail.com

Kort om meg

Uredd, nysgjerrig, strukturert, leken og bestemt.

Biografi

Jeg er utdannet innen medievitenskap og visuell kultur, og har arbeidet som frilans journalistsiden 2012. Fast frilansavtale fra 2013 og frem til januar 2017 med levering av all sport tillokalavisa Klæbuposten.

I de siste tre årene har jeg utført web-baserte oppdrag med hjemmesider og reportasjeoppdrag forspesielt Klæbuposten, men også nasjonale tidsskrifter som Vi Menn og Foreldre & Barn.

Fra våren 2020 har jeg et engasjement fra Trondheim kommune v/Nærmiljørådet i Klæbu bydel.Oppdraget er å publisere relevant innhold i de tre første kategorier på bestebygda.no, samt åarbeide for å gjøre nettstedet kjent og å få lag/organisasjoner med som innholdsleverandører.En kort oversikt over noen av mine oppdrag er å finne på Mediateksten sin Facebookside.

Spesialområde

allroundjournalistikk

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans