Kort om meg

Jeg er en erfaren journalist og fotograf som stortrives med å formidle fra møter med mennesker. Mine spesialiteter er reportasje, og formidling av universitets- og forskningsstoff.

Biografi

Som journalist er reportasje, og intervjuer med forskere og fagpersoner, mine spesialiteter. 

Blant oppdragsgivere mine finner du: Trondheim kommune/Redink, NTNU, SINTEF, magasinet Oppdal 365, Dagens medisin, Adresseavisen, Sorgenfri, Fotografi, Hyttemagasinet, Aftenposten, Forskning.no med flere. 

Jeg er i tillegg informasjonsansvarlig for et av Forsvarets fem profesjonelle korps: Luftforsvarets musikkorps.

Jeg har tidligere undervist i fagene featurejournalistikk og fotojournalistikk på Høyskolen Kristiania, avdeling Trondheim.

I tillegg har jeg som fotograf hatt utsmykkingsoppdrag for Malvik kommune. 

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, engelsk, noe russisk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans