Una Thoresen Dimola

Adresse

Øvre Damsbakken 4b,
3264 Larvik

Telefon

92480724

E-post

unathoresendimola@gmail.com

Mobil

92480724

Kort om meg

Jeg har jobbet som frilanser i 20 år, som journalist, bilderedaktør og illustratør. Featurejournalistikk ligger hjertet nærmest. I de siste årene har jeg vært lærer.

Biografi

Jeg har erfaring som frilanser fra Norge og Argentina, og har utdanning innen grafisk formgiving, billedkunstfag med pedagogikk, journalistikk og språk (spansk). Jeg har lang erfaring som bilderedaktør i diverse forlag og kan også jobbe som illustratør. Årets frilanser  i - 94 sammen med fotograf Victor Dimola. Sport dekker jeg ikke.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, spansk, noe italiensk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans