Inge Ove Tysnes

Adresse

postboks 274
8801 Sandnessjøen

Telefon

95768881

E-post

post@syvsostre.no

Mobil

95768881

Kort om meg

Fotograf, journalist og forfatter bosatt i Sandnessjøen med hovedsaklig hele Helgeland som arbeidsområde. Spesialfelt: Helgelandskysten, - natur, folk og næringsliv.

Biografi

Inge Ove Tysnes ga 30.11.2011 ut "VEGA - fra fjell til grunner". Det er ei praktbok med mye foto fra Vega og verdensarven Vegaøyan, og det er hans femte bok på eget forlag. Har også på oppdrag skrevet en biografi om artisten Bjørn Jens.Inge Ove Tysnes har jobbet i pressen siden 1979. På 1980-tallet fast frilansfotograf for Dagbladet og frilansfotograf for Adresseavisen i Oslo. Fast fotograf i Norsk Ukeblad fra 1986 til 1991. Fra da av først journalist fra 1991 til 1998 i Helgelands Blad. Seinere ansvarlig redaktør samme sted fra 1998 til og med 2004. Fra 2005 frilans.Tar fotooppdrag for de større avisene, og gjør blant annet industrireportasjer for fagpresse. Allsidig, som man må være når man skal livnære seg i strøk hvor husan ikke står tett og bilene ikke står i kø.

Spesialområde

fotograf, natur, portretter, reportasjer

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Engelsk og noe tysk muntlig.

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans