Kort om meg

Har arbeidet i Fædrelandsvennen, Kristiansand Avis og frilanser nå for diverse aviser og magasiner. Erfaring med både avis, foto, tv og radio, og har jobbet innenfor de fleste stoffområder.

Biografi

Erfaren allround-journalist med bachelor i journalistikk. Den består av to år journalistikk ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og ett år litteratur, film og teater ved Universitetet i Agder.  

Siden 2009 har jeg arbeidet mesteparten av tiden for Fædrelandsvennen og Kristiansand Avis, samt frilanset for diverse oppdragsgivere. Etter at Kristiansand Avis la ned 31.12.17, har jeg konsentrert meg om frilansing. 

Jeg har jobbet med alle medieplattformer innenfor de fleste stoffområder, og tar stadig nye kurs. Jeg har også hatt flere lengre og kortere vikariater for ledere, både reportasjeleder og ansvarlig redaktør. 

Kontakt meg gjerne for en prat om eventuelle oppdrag. 

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk og engelsk flytende

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans