Trine Bøhnsdalen

Trine

Adresse

Rauerskauveien 386
1482 Nittedal

Telefon

46692858

E-post

post@trinebohnsdalen.no

Kort om meg

Frilanser som enten er å finne bak kameraet eller på hesteryggen, eller begge deler.

Biografi

Trine Bøhnsdalen er en frilans journalist og fotograf med lidenskap for trening av hest, reise og eventyr til ukjente destinasjoner. Trine er utdannet fotograf fra USA, har jobbet med trening av hest i Australia, USA og Norge. Hun har et brennende ønske om å formidle sine egne og andres opplevelser, både gjennom tekst, fotografering og webfilm. Trine er en ivrig blogger og allerede i 2006 ble reisebloggen hennes kåret til "VGs beste reiseblogg." Hun er nå bosatt i Nittedal og tar på seg skrive-, foto- og webfilm-oppdrag over hele verden.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans