Trine Bøhnsdalen

Adresse

Rauerskauveien 386
1482 Nittedal

Telefon

46692858

E-post

post@trinebohnsdalen.no

Kort om meg

Frilanser som enten er å finne bak kameraet eller på hesteryggen, eller begge deler.

Biografi

Jeg er utdannet fotograf fra USA og har studert journalistikk i Norge. Jeg har vært medlem av Frilansjournalistene og Norsk Journalistlag de siste ti årene, med årlige kurs hos IJ i alt fra digital historiefortelling til featurejournalistikk og videoproduksjon. Jeg har frilanset for en rekke ulike ulike oppdragsgivere, fra magasiner innenfor hestesport til lokalpresse og foto-oppdrag av ulike art.

Min utdannelse som fotograf gir meg en unik mulighet til å produsere et ferdig produkt med både tekst og bilder, alternativt kortere webfilmer. Denne kombinasjonen har også gjort at jeg har jobbet med produksjon av innhold (både tekst, film og bilder) for bedrifter og ulike kommersielle aktører. Uansett type oppdrag streber jeg etter å levere et komplett, ferdig produkt som gjennomføres profesjonelt, nøyaktig og etter avtale. Ønsker du å se noe av mine tidligere arbeider, eller vil du diskutere muligheten for samarbeid? Da ser jeg frem til å høre fra deg!

Spesialområde

fotograf, fotojournalist, webfilm

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans