Tori Aarseth

Adresse

Bjerregaardsgate 60 C
0174 Oslo

Mobil

90697609

E-post

tori@toriaarseth.no

Kort om meg

Journalist med statsviterbakgrunn. Kompetanse på bl.a. overvåkning, våpenindustrien og Midtøsten. Kan også holde kurs i kryptering og sikring av data og kommunikasjon.

Biografi

Jeg skriver om overvåkning og personvern, våpenindustrien, forskning og Midtøsten, fortrinnsvis gravejournalistikk eller feature. Har master i internasjonale relasjoner fra det amerikanske universitetet i Kairo og bachelor i sammenlignende politikk fra UiB. Ta gjerne kontakt om mine spesialområder eller om andre saker som krever en grundig og etterrettelig journalist.

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans