Kort om meg

En allsidig journalist med base i London.

Biografi

Tonje Iversen har ni års erfaring som journalist i både TV og radio, i avis og på nett.

I nesten seks år var hun P4s stemme i Nord-Norge og har til sammen tre års erfaring som korrespondent, reporter og kommentator i Storbritannia. 

I dag jobber Iversen i London for blant annet TV2, Nyhetskanalen og P4 Radio.  

Iversen har en master i politisk journalistikk fra City University London, et av de mest anerkjente universitetene i Storbritannia. Hun har også studert Public Policy Economics ved Oxford University. 

Fra Norge har Iversen en bachelorgrad i journalistikk fra Mediehøgskolen Gimlekollen og har fullført et studie i spansk språk og spansk og latinamerikansk kultur ved Norges Arktiske Universitet. 

Iversen har dekket flere valg og valgkamper både i Norge og i Storbritannia, både som reporter og kommentator. Hun har også dekket flere terrorangrep og katastrofer.

Iversen har skrevet flere kronikker for blant annet Dagsavisen og Vårt Land. 
I London har hun også, ved flere anledninger, vært gjest og kommentator hos BBC for å debattere, kommentere og forklare hendelser fra et norsk ståsted. 
Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans