Tarjei Abelsen

Adresse

Kirkeveien 49
8200 Fauske

Mobil

+4747953153

E-post

tarjei.abelsen@gmail.com

Kort om meg

30 år gammel mann med sans for gode historier og bilder.

Biografi

Jeg har drevet med media-relaterte ting siden ungdomsskolen og har blant annet jobbet i storskjerm-produksjoner som kran-fotograf, frilanset reportasjer/nyheter for Avisa Nordland og vært i London for Saltenposten. De siste  syv månedene har jeg jobbet som nettjournalist i Bodø Nu, og i fire år før det i NRK Finnmark. Der var jeg to år i Vadsø og deretter to år i Kirkenes etter bachelor-utdanningen i Bodø. Jeg har jobbet med løpende nyheter, dagsordensettende nyheter, reportasjer og dokumentarer på nett, radio og TV.

Har erfaring med å jobbe fra Russland, Storbritannia, Belgia og Latvia. I Russland har jeg reist mest i grensenære områder til Norge, men har også vært på jobb i Karelen og Moskva.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans