Sverre Christian Jarild

Telefon

97574320

E-post

s-jarild@online.no

Mobil

97574320

Kort om meg

Fotograf med allsidig bakgrunn. Har i en årrekke jobbet som pressefotograf i bl.a Aftenposten. Siste 10 årene mye oppdrag for magasiner som Lev Bra, Allers, Kamille m.fl. i tillegg til næringslivet.

Biografi

Bosatt i Fredrikstad men har studio i Oslo (Studio Molkerei). Pressefotograf med bakgrunn fra avis og magasiner. De siste 10 årene har jeg for det meste jobbet med reportasjeoppdrag for magasiner i Norge og utlandet. Etter to års arbeid på Svalbard sammen med forfatter Julie Cathrine Knarvik kom i  2010 dokumentarboken "Jeger i Svalbards villmark" (Kagge Forlag).
Har også vært innom næringslivet og jobbet i to år som prosjektleder i Gjensidige NOR der jeg ledet arbeidet med å opprette en billeddatabase. Har tidligere fotografert mye reklame og corporate for Gjensidige,DNB m.fl.
Nå driver jeg for det meste med reportasje og illustrasjonsoppdrag for presse og næringsliv.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans