Stine Welhaven

Adresse

Schleppegrellsgate 22
0556 Oslo

Telefon

+19174700893

E-post

stine.welhaven@gmail.com

Mobil

+4797070474

Kort om meg

Frilansjournalist med syv års fartstid fra forskjellige riksmedier. Dekker både feature, nyheter, reisestoff, helsestoff, skjønnhetsstoff og sport! Radio, skrivende og tv!

Biografi

Det siste halvannet året har jeg jobbet som frilansjournalist, skrivende, radio og webtv i New York for flere av de mest sentrale mediene, som for eksempelKK (årets magasin 2010), VG Nett, Radio Norge og Aftenposten.

Jeg lager mye reisestoff og feature, samt endel aktualitetsstoff. Jeg er også tilknyttet Nyhetsredaksjonen i Radio Norge. 

Som tidligere semi-profesjonell håndballspiller i Norge og Tyskland, samt Film- og mediestudent har jeg et usedvanlig bredt interessefelt. Jeg er for eksempel utdannet yogainstruktør.

Mange år i diverse utland har dessuten gjort meg svært selvstendig, målrettet og løsningsorientert.

Har tidligere vært tilknyttet P4 i fir eog et halvt år, Kanal 24, MTV Mastiff, NRK og Finansnyhetsbyrået Ticker.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, tysk, norsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans