Bår Stenvik

Adresse

www.barstenvik.com
0577 Oslo

Telefon

98283754

Mobil

98283754

E-post

bstenvik@gmail.com

Kort om meg

Skriver om livsstil, forskning, litteratur, kultur og mennesker. Bøker, reportasjer, bakgrunnsartikler, anmeldelser og intervju.

Biografi

Jobbet som journalist, redaksjonssekretær og redigerer i Natt&Dag Trondheim 2000-2005. Vikariat som redigerer i Dagbladet Fredag, Magasinet og Morgenbladet 2006-07. Utdanning fra forfatterstudiet ved Høgskolen i Telemark, og en mastergrad i Liberal Studies fra New School for Social Research, New York. Frilansjournalist for Dagens Næringsliv, Dagbladet og diverse andre magasiner og aviser. Sitter i redaksjonen til magasinet Vagant, og jobber frilans som redaktør og oversetter i bokbransjen. Har gitt ut to bøker, Skitt og Dataspill.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, norsk bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans