Stella Marie Brevik

Adresse

Godalen
4015 Stavanger

Telefon

99303255

E-post

kontakt@stellabrevik.no

Mobil

99303255

Kort om meg

Utdannet journalist fra Universitetet i Stavanger. Har erfaring fra lokaljournalistikk, breaking, kultur, feature og musikkanmelderi.

Biografi

Liker å skrive om mennesker og kultur, men kan brukes til det aller meste. Ok på foto og video. 

Var vikar i Stavanger Aftenblad fra 2018 til 2021 (nyhet, kultur). Ble fast ansatt høsten 2021 og sluttet mai 2023 til fordel for frilanstilværelsen.

Har også vært innom Rogalands Avis og Fædrelandsvennen. Jobber nå deltid som kommunikasjonssjef/potet for festivalen Ravnedalen Live, i tillegg til frilansoppdrag og studier til høsten (dokumentarproduksjon).

Frilansoppdrag hittil: Stavanger Aftenblad, Natt&Dag, Rogaland Teater, Rus & Samfunn, Periskop, Oh K-town, samt gjesteforelesninger ved Universitet i Stavanger (journalistikk).

Oppvokst i Troms, hadde ungdomsårene i Kristiansand. Bor nå i Stavanger, men pendler jevnt til sørlandet.Har bakgrunn fra musikkmiljøet i sør (Dirty Old Town, Trashpop, diverse frivilligarbeid), men har siden 2018 vektlagt journalistikken.

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans