Steinar Figved

Adresse

Nikkelveien 8
4313 Sandnes

Mobil

90565437

E-post

steinar.figved@skylight.no

Kort om meg

Journalist, fotograf og videoreporter med base i Sandnes, Rogaland.

Biografi

Steinar Figved er en av Norges mest erfarne journalister med erfaring fra flere lokale og nasjonale nyhetsredkasjoner. Han har vunnet flere priser for undersøkende journalistikk, blant annet SKUP-prisen i 2011 (TV 2 Nyhetene). Steinar Figved har også erfaring som videojournalist og fotojournalist og ble i 2012 kåret til Årets fotograf av fotonettstedet foto.no. I perioden 2003- 2018 var han fast ansatt som reporter ved TV 2s Stavanger-kontor. Steinar Figved er i dag frilans journalist, videojournalist og fotograf ansatt i selskapet Skylight AS.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk, engelsk, tysk muntlig

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans