Linn Stalsberg

Adresse

Haralds vei 8
0576 Oslo

E-post

linnsta@gmail.com

Mobil

975 34 974

Kort om meg

Frilansjournalist, fagbokforfatter, oversetter. Sensor ved HiO og Westerdals, lektor ved F21. Spaltist i Klassekampen. Ordstyrer og debattleder. Sosiolog fra London School of Economics.

Biografi

Jeg er selvstendig næringsdrivende med eget firma og jobber med både korte oppdrag (artikler, redigering) og langsiktige prosjekter (fagbøker, rapportskriving, analyse, undervisning). Jeg gjør også ordstyrerjobber og foredrag på forespørsel.
Min blogg er: http://fruentimmer.blogspot.com/
Jeg har vært journalist siden 1992, og var utdannet sosiolog i 1999. Som journalist har jeg jobbet i blant annet Romerikes Blad, Natt & Dag, VG, Dagbladet magasinet, NRK (Skavlan) og Klassekampen. Fra 2006-2009 jobbet jeg som informasjonsrådgiver i Amnesty International. Jeg sa opp stillingen der for å jobbe som frilanser.Som frilansjournalist har jeg jobbet spesielt mye med forskning/vitenskap, innvandring/asyl, kvinner/barn og lengre featureartikler og portretter.Blant mine faste oppdragsgivere her er Fagbladet (LO), Apollon (UiO), Appell (Norsk Folkehjelp).
For tiden jobber jeg med en debattbok, med stipendstøtte fra NFFO og Fritt Ord. Jeg håper avslutte den våren 2012.
For frilansbyrået Felix Media tar jeg mer langsiktige oppdrag, for organisasjoner og større bedrifter.Vi har blant annet skrevet en lærebok for ungdomsskolen for Røde Kors i 2010, og nå i 2012 leverte vi et stort jubileumsmagasin til Miljøverndepartementet.
Ta gjerne kontakt for uformell eller formell prat.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk flytende

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans