Kjersti Skar Staarvik

E-post

staarvik@gmail.com

Mobil

92 84 82 22

Kort om meg

Utdannet journalist fra Journalisthøgskolen (OsloMet) og mastergrad i journalistikk fra UiO. Nøkkelkompetanse; digitale medier, SoMe, nettjournalistikk, magasiner, prosjektledelse.

Biografi

Mine 10 år som journalist, redaktør og kommunikator har gitt meg en allsidig bakgrunn innen både private bedrifter og offentlig sektor. Jeg har en mastergrad i Journalistikk fra Universitetet i Oslo. Jeg har spesialisert meg på digitale og sosiale medier, og har jobbet med, vært ansvarlig for eller bidratt til 20 nettsteder, hvorav mange som redaktør eller medredaktør. Her har jeg har coachet journalister og frilansere, utviklet nettstedene og sikret trafikkvekst. Jeg blir glad når jeg kan bruke mine ferdigheter til å forbedre redaksjonelle produkter, gjøre en god artikkel enda bedre eller delta i prosjekter som gjør at både folk og produkter skinner!

For tiden fast ansatt.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk og litt tysk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans