Gabriel Aas Skålevik

Adresse

Åsaveien 11b
0362

Telefon

40611920

E-post

gabriel.fotojournalist@gmail.com

Mobil

+47 40611920

Kort om meg

Fotojournalist med base i Oslo. Bachelor i fotojournalistikk, OsloMet (2021). Jobber blant annet for VG, Dagens Næringsliv, E24 mm.

Biografi

Gabriel Skålevik er fotograf og fotojournalist med base i Oslo. Gabriel har jobbet i eller for mediehus som VG, Dagens Næringsliv, E24, Bergens Tidende, Drammens Tidende og Bladet Sunnhordland. Gabriel er i dag frilanser og gjør hovedsakelig oppdrag som fotojournalist, men også som innholdsprodusent, bryllupsfotograf, konsertfotograf med mer. I tillegg til å aktivt arbeide med egne prosjekter på siden.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk flytende

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans