Sandor Dahl

Adresse

Prestestien 48
5118 Ulset

E-post

frilansjournalisten94@gmail.com

Mobil

45819169

Kort om meg

Fleksibel frilansjournalist, fotograf og videojournalist med erfaring fra og levere til flere mediehus med alt fra både tekst, foto og videoreportasjer.

Biografi

Effektiv og nytenkende frilansjournalist som de siste årene har levert saker til blant annet NRK Vestland, TV2, NTB, VG, Dagbladet og Åsane Tidende. Dekker alt fra nyheter (primært breaking og krim), sport, debatter og større arrangementer drar ut på kort varsel.

Spesialområde

Allround

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans