Randi Lillealtern

Adresse

Thomas Angells gate 22
7011 TRONDHEIM

Telefon

97166965

E-post

randi@historiebruket.no

Kort om meg

Hei! Jeg er en erfaren journalist med spesialisering innen lyd, altså podkast og radio. Jeg er utdanna radiojournalist ved Høgskulen i Volda og har jobba i NRK i store deler av karrieren.

Biografi

Jeg driver nå selskapet Historiebruket hvor jeg hovedsaklig jobber med podkast og lydproduksjoner. I tillegg til mine egne produksjoner, tilbyr jeg konsulenttjenester og lydetterarbeid til andres podkaster. 

Jeg leverer også tekster og møte- og debattledelse. Jeg har lang og bred journalistisk erfaring, både innen nyhetsjournalistikk, vitenskapsjournalistikk, dokumentar og historiefortelling. 

Jeg har vært ansatt i NRK i 17 år og har vært redaksjonssjef i produksjonsselskapet Munck Studios i to år. Blant mine kunder finner du NRK, Adresseavisen, NTNU og Fagbladet. Jeg føyer gjerne deg til lista!


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, fransk, dansk, svensk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans