Randi Johnsen

Adresse

Østerøyveien 411
3237 Sandefjord

Telefon

33450349

Mobil

41324924

E-post

randi@rjohnsen.net

Kort om meg

Erfaren allround journalist med bakgrunn fra avis og NRK. Skriver idag mest helsestoff og portrettintervjuer. Tar egne bilder. Utdannelse fra Norsk Journalistskole og Grunnfag media.

Biografi

Jeg fikk jobb i Sandefjords Blad allerede høsten 1966. Senere kom jeg inn på Norsk Journalistskole (Senere Journalisthøgskole). I 1972 flyttet jeg til København og deretter til Finnmark i 1974. Her ble jeg boende med mann og barn frem til 1987. I disse årene jobbet jeg stort sett frilans, men var ansatt i Finnmark Dagblad den siste tiden før vi flyttet tilbake til Sandefjord. I tillegg til avisarbeid har jeg jobbet flere år i NRK som reporter og programleder. Siden midt på 90-tallet har jeg vært frilansjournalist med oppdrag fra fagpresse og ukepresse. Jeg har deltatt på en rekke kurs i NJ-regi -både skrivekurs og fotokurs. Jeg deltok også på et fireukers kurs i Edinburgh - engelsk for journalister. 
 Med kort vei til Sandefjord lufthavn Torp, tar jeg gjerne oppdrag som ligger  utenfor fylkesgrensen.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans